Wij zijn jarig. Kom het samen met ons vieren!

Wij zijn jarig! Inderdaad, het is alweer 60 jaar geleden dat Häagen-Dazs werd opgericht in New York en de wereld van roomijs voorgoed veranderde. Sindsdien bereiden wij uitzonderlijke smaken op basis van echte ingrediënten van topkwaliteit. Nu is het tijd voor een feestje, uiteraard met genoeg traktaties voor iedereen.
birthday story

Al 60 jaar authentiek

Wij hebben onze oprichter Reuben Mattus altijd geprezenom de wijze waarop hij zijn hele leven lang volledig opging in het moment. Hij streefde er voortdurend naar het beste ijs te maken en schroomde niet om daarbij de meest verrassende ingrediënten te gebruiken. Zo deed hij er maar liefst 6 JAAR over om ons geliefde Strawberry-roomijs te perfectioneren. Daarom willen we dit jaar alles vieren waar Reuben en zijn creaties voor stonden. Laten we ons verheugen over het feit dat we ons ongefilterde, authentieke zelf zijn en Häagen-Dazs een heel fijne verjaardag wensen!
brandpost stories

Al 60 jaar onszelf

Met de recente renovatie van onze shops, onzeoverheerlijke menukaart en ons vriendelijke personeel, hebben wij ons niet ingehouden. Bij onze shops bent u in goede handen. Zij houden Reubens filosofie altijd in gedachten wanneer zij onze ijssmaken aan u serveren. Wij zijn trots op onze menukaarten, die zorgvuldig zijn ontwikkeld in Frankrijk door onze eigen chef Mathieu. Elke bol ijs begint met slechts vier ingrediënten: room, melk, suiker en eieren. Daar voegen wij uitsluitend het buitengewone aan toe. Geen kunstmatige smaakstoffen, geen kunstmatige kleurstoffen en geen palmolie. Enkel echte en pure producten van topkwaliteit, zodat u kunt ervaren hoe heerlijk het is om alles los te laten.
Top quality

Al 60 jaar topkwaliteit

Wij zouden nooit een verjaardag vieren zonder taart, en aangezien je maar één keer 60 wordt, pakket we groots uit metdit superlekkere dessert, helemaal hot! Een Chocolate Läva Cake – uiteraard warm geserveerd – met een rijke, vloeibare vulling, gegarneerd met slagroom, chocoladekrullen en een bol ijs naar keuze. Tijd voor een feestje! Kom langs bij een van onze shops om ervan te genieten zolang ze warm zijn. Wij zijn eveneens trots u te kunnen meedelen dat wij alle veiligheidsmaatregelen hebben getroffen die nodig zijn om u, zoals altijd, een buitengewone ervaring in onze shops te kunnen bieden. Wij geloven in kwaliteit!

Gefeliciteerd met de 60e verjaardag van Häagen-Dazs! Ga zo door.