Uitzonderlijk ijs

Häagen-Dazs maakt al sinds 1960 uitzonderlijk ijs. Het droombeeld van onze oprichter, Reuben Mattus, was om het beste ijs ter wereld te maken met behulp van hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Reuben, geloofde dat als je van ijs ging genieten, het een echte en volwaardige ervaring zou moeten zijn, niet zoals het ‘koude en zoete spul’ van voorheen.
great ice cream

Toegewijd aan geweldig ijs

Reuben wijdde zich aan het maken van ijs met een zijdezachte en romige structuur en met smaken die het gehemelte van een volwassen strelen. Hij huwde zakenvrouw Rose en samen lanceerden ze Häagen-Dazs met drie eenvoudige smaken: chocolade, vanille en koffie. Gedreven door een passie voor perfectie, kostte het Häagen-Dazs zes jaar om het perfecte recept voor aardbeienijs te ontwikkelen hoe een aardbeienijs kon worden gemaakt dat tevreden stelde.
Extraordinary shops

Buitengewoon ijs verdient buitengewone shops

Häagen-Dazs is ontstaan in een buitengewone keuken – die van Reuben. Nu bestaan er al meer dan 800 shops geïnspireerd op die keuken. Over heel de wereld kan je genieten van 24 smaken in een setting die (bijna) even buitengewoon is als het ijs zelf. Wat onze shops extra verleidelijk maakt is de unieke keuze uit seizoenspecials en meer dan 20 overheerlijke ijscreaties en dranken. Je vindt ze nergens anders.

Wij serveren buitengewoon ijs sinds 1976.

Highest standards

Toegewijd aan de hoogste normen

Het was de ambitie van Reuben om ’s werelds best smakende ijs te maken en zijn toewijding aan de hoogste normen veranderde de manier waarop mensen over ijs dachten. De filosofie van Häagen-Dazs is tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven. Wij vinden dat iedereen het verdient om vervullend en echt genot te ervaren en dit geeft richting aan alles wat we doen.
Share it

Deel het met je dierbaren

Daarom is de basis van elk Häagen-Dazs-ijs 100% echte room en melk, die we vervolgens vermengen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, om ijs te creëren met een unieke fluweelachtige textuur en een onvergetelijke smaak. Elke hap Häagen-Dazs is een boeiende, intens aangename ervaring, zo goed dat je niet in staat zult zijn het te delen met je dierbaren.
Experience like no other

Een ongeëvenaard ervaring

In 1960 begon Reuben ijs te maken waar hij trots op kon zijn. Wij zijn er trots op zijn nalatenschap voort te zetten en echt plezier met de wereld te delen met een ongeëvenaard ijservaring.